De aanpassing van de maatregelen voor horeca – 1 juni 2020 vanaf 12 uur

Restaurants en cafés mogen open, onder voorwaarden:
Een maximum van 30 gasten (dus exclusief personeel)
Bezoekers moeten reserveren
Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
In een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en gast wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert

Terrassen
Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).
Evenals in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. In dit geval gebeurt deze handhaving primair door de locatie-eigenaar. Dit laatste is ook van toepassing in de binnenruimte van horecagelegenheden.

BLOK 63-S vraagt u daarom te reserveren online voor binnen via onze website, voor het terras wordt niet gereserveerd. Mogelijk dat u niet op de gewenste tijd terecht kunt vanwege het maximum aantal personen van 30. We zullen dan met u overleggen welke tijden wel beschikbaar zijn. Pas na bevestiging is uw reservering definitief. Na het beantwoorden van de verplichte vragen in het checkgesprek wordt u door onze bediening naar uw tafel begeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *