LUNCH

Vanaf 11.00 uur staat ontbijt en aansluitend lunch klaar! Kom lekker genieten van een goed belegde boterham in een industriële omgeving. Onze 60 zitplaatsen binnen en ons terras bieden uitzicht op het bruisende Strijp-S, het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Kom lekker eten bij Blok 63-S! Klik hier voor onze menukaart. Reserveren kan via deze website. Voor groepen vanaf 10 personen hebben we mogelijkheden voor arrangementen, al vanaf €19,50 p.p. inclusief divers belegd boerenbrood, soepje en 2 drankjes.  Informeer hiernaar via 040-2026121 of mail naar info@blok63-s.nl.

HIGH TEA

Een heerlijke high tea met je beste vriend(in), vader of moeder, of gezellig met een groepje collega’s. Lekker genieten in deze industriële horecazaak in het hart van Strijp-S, recht tegenover de schoorsteen. Laat je verwennen bij Blok 63-S met lekkernijen, zoet en hartig. Een kopje soep en thee zijn inbegrepen in de prijs van €22,50. Je kunt bij ons dagelijks high tea’en tussen 14.00 en 17.00 uur, alleen op reservering, tenminste 1 dag van tevoren. Ook benieuwd wat er op deze etagère voor heerlijks komt te liggen?
Reserveer dan nu.

BORREL

Gezellig borrelen met buren, collega’s, vrienden of familie? We hebben vier verschillende tapbieren en meerdere speciaalbieren op fles. Toch meer zin in een wijntje, gin tonic of een alcoholvrij drankje, wij zorgen er voor. Buiten onze reguliere openingstijden is het ook mogelijk met een groep te borrelen, een lekker speciaal biertje, borrelhapjes, een buffet of 3-gangenmenu? Kom even langs of mail naar info@blok63-s.nl.

VERGADEREN EN FLEXWERKEN

Tijdens de vergadering lekkere koffie, goede wifi, of een presentatie geven op ons beeldscherm? Geen zaalhuur, alleen consumptieprijzen! We beschikken ook over een Marmitek streaming systeem, dit maakt het zeer eenvoudig met presentaties en werkoverleg. Gewoon een combinatie van werken en genieten in één. Met onze vriendelijke service en klantgerichtheid staan onze medewerkers altijd klaar voor ondernemers, bewoners en bezoekers van Strijp-S! Informeer voor grotere groepen naar de mogelijkheden, zo kunnen we bijvoorbeeld een helft van de zaak voor u reserveren. Mail: info@blok63-s.nl.

WAT DOEN WE NOG MEER?

Bestellen
Werkzaam op Strijp-S of in de buurt? Het is mogelijk om eten en drinken te faciliteren op locatie. We zijn momenteel bezig met een online bestelsysteem.

Openingstijden
Tijdens de Feelgoodmarket en andere events zijn wij geopend!
Ook kun je bij ons altijd voorafgaand aan de thuiswedstrijden van PSV een heerlijke hamburger, Hotdog of biertje komen nuttigen. Houd onze facebookpagina in de gaten voor onze extra openingstijden.