LUNCH

Vanaf 9.30 uur staat ontbijt en aansluitend lunch klaar! Kom lekker genieten van een goed belegde boterham in een industriële omgeving. Onze 60 zitplaatsen bieden uitzicht op het bruisende Strijp-S, het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Kom lekker eten bij Blok 63-S! Klik hier voor onze menukaart. Reserveren kan via deze website. Voor groepen vanaf 10 personen hebben we mogelijkheden voor een arrangement.  Informeer hiernaar via 040-2026121 of info@blok63-s.nl.

HIGH TEA

Een heerlijke high tea met je beste vriend(in), vader of moeder, of gezellig met een groepje collega’s. Lekker genieten in deze industriële horecazaak in het hart van Strijp-S, recht tegenover de schoorsteen. Laat je verwennen bij Blok 63-S met lekkernijen, zoet en hartig. Een kopje soep en thee zijn inbegrepen in de prijs van €17,50. Je kunt bij ons dagelijks high tea’en tussen 14.00 en 17.00 uur, alleen op reservering, tenminste 1 dag van tevoren. Ook benieuwd wat er op deze etagère voor heerlijks komt te liggen?
Reserveer dan nu.

BORREL

Gezellig borrelen met buren, collega’s, vrienden of familie? Dat kan op vrijdagavond tijdens onze Blok 63-S JAM avond. Elke maand live muziek met topartiesten. Voor het actuele thema of de datum, kijk op onze kalender! Ook in de middag en zeker ook ’s zomers op ons terras, is het heerlijk borrelen in dit culturele en bruisende hart van Eindhoven. We hebben vier verschillende tapbieren en ook speciaalbieren uit de fles. Of heb je zin in een wijntje, gin tonic of een alcoholvrij drankje, wij zorgen er voor.  Buiten onze reguliere openingstijden is het ook mogelijk met een groep te borrelen, een lekker speciaal biertje,  Meer informatie? Kom even langs of mail naar info@blok63-s.nl.

VERGADEREN EN FLEXWERKEN

Tijdens de vergadering lekkere koffie, goede wifi, of een presentatie geven op ons beeldscherm? Geen zaalhuur, alleen consumptieprijzen, gewoon een combinatie van werken en genieten in één. Met onze vriendelijke service en klantgerichtheid staan onze medewerkers altijd klaar voor ondernemers, bewoners en bezoekers van Strijp-S! Informeer voor grotere groepen naar de mogelijkheden: bel 040-2026121 of mail naar info@blok63-s.nl.

WAT DOEN WE NOG MEER?

Bestellen
Werkzaam in het Microlab, Videolab of in de keten van Stam + De Koning? Daar hangen de QR-codes van Blok 63-S. Met de Butlaroo app bestel en betaal je gemakkelijk je lunch, die om 12.00 uur geleverd wordt. Kun je de instructie met QR-code niet vinden op jouw afdeling? Werk je op Strijp-S en wil je voor een grotere groep laten bezorgen? Informeer dan naar de mogelijkheden: bel 040-2026121 of mail naar info@blok63-s.nl.

Bestellen Microlab
Bestellen Videolab
Bestellen Keet Summa
Bestellen Keet S1 en S2